Naar Disneyland Parijs met de dubbeldekker met aanhanger

"Touringcar huren naar Disneyland Parijs?
Met ITS-Reizen gaat u veilig naar de magische wereld van Disney"

Sinds 1989 organiseert ITS-Reizen de leukste reizen met de leukste chauffeurs

Een reis naar de magische wereld van Mickey, Minny, Donald, Katrien en vrienden. Wie wilt dit nu niet? Of geniet je meer van de thrill rides als Thunder Moutain, Hyper Space Mountain of een vrije val in Hollywood Tower Hotel?

Een touringcar huren is noodzakelijk als je met een groep naar Disneyland Parijs wilt. Maar uiteraard verwacht u meer wanneer u voor een vervoerder kiest. Als organisator komt er namelijk veel op u af. Wij kunnen hierbij helpen. Hoe groot uw groep ook is: wij kunnen de gehele reis organiseren. Wij regelen het vervoer ernaartoe, de entree van het park en eventuele extra’s zoals overnachtingen in één van de vele hotels in de omgeving.

Uiteraard tegen scherpe prijzen. Omdat bij iedere reis de wensen, de grootte van het gezelschap, het aantal af te leggen kilometers en de duur van de reis weer anders zijn, is het helaas niet mogelijk een prijsindicatie te geven. Hiervoor willen wij u vragen het offerteformulier in te vullen.

Uw voordelen:

Advies nodig?
Neem contact op met Anne Mulder!

 0515 - 576 700  of    [email protected]

Een impressie film van Disneyland Parijs...

Hoeveel personen kunnen er in een bus of touringcar naar Disneyland Parijs?

Wij beschikken over een wagenpark met meerdere touringcars. Door de verscheidenheid aan touringcars is er altijd een bus beschikbaar voor uw reis naar Disneyland Parijs. Gaat u met een grote groep van 75 of 80 personen op pad? Dan staat de mooiste dubbeldekker van Friesland voor u klaar! Zijn jullie met een kleinere groep van bijvoorbeeld 40, 50 of 60 personen? Dan bieden de 49, 53 of 57 persoons touringcars uitkomst. Bekijk hieronder ons wagenpark.

Ons wagenpark

Wilt u weten of een bus nog beschikbaar is? Bel ons op 0515 – 576 700 of stuur een mailt naar [email protected]

Mercedes Benz Integro
Geschikt voor 47 personen

DVD-speler

Mercedes Benz Tourismo RHD 17
Geschikt voor 63 personen

Boordkeuken
DVD-speler
Toilet

Mercedes Benz Tourimo RHD 16
Geschikt voor 55 personen

Boordkeuken
DVD-speler
Toilet

Setra S431 DT Dubbeldekker
Geschikt voor 88 personen

Boordkeuken
DVD-speler
Toilet

Veilig op pad met ITS-Reizen!

Wij rijden met de beste merken die er te krijgen zijn: Setra en Mercedes-Benz. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over een flinke dosis ervaring, omdat wij jaarlijks rijden voor verschillende touroperators vanuit Nederland en daarbuiten. Wij kennen de wegen van Finland en Noorwegen tot aan Kroatië en Portugal.

Aangesloten bij KNV Nederland

Koninklijk Nederlands Vervoer is de koepelorganisatie voor het beroepspersonenvervoer.